GENERAATTORIT


Doosanin
generaattoreilla turvaat työmaasi sähköntarpeen luotettavasti ilman sähkönjakelu häiriöitä. Doosan generaattorit ovat maailmalla tunnettuja ja paljon käytettyjä generaattoreita. Generaattorit ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja helppo käyttöisyydestään. Doosanin generaattoreissa on panostettu erityisesti käytön turvallisuuteen. Doosanin generaattorit toimivat 20-500 kVA alueella.

Luotettava virtalähde

Näiden uusien generaattoreiden suorituskyvyn varmuus taataan optimoidulla voimansiirrolla, joka yhdistää Scanian Stage IIIA L6 (G400-IIIA) ja V8 (G500-IIIA) -moottorit ja Leroy Somer -vaihtovirtageneraattorit. G400-IIIA:lla ja G500-IIIA:lla on vakio polttoainetilavuus, joka riittää vähintään 12 tunnin käyttöön 75 % kuormituksella. 20 tunnin erillinen päälle asennettava polttoainesäiliö on saatavana lisävarusteena.

Tehokkaat Leroy Somer -vaihtovirtageneraattorit AREP-magnetointilaitteistolla tarjoavat luokkansa parhaan moottorinkäynnistyksen, ja ne ovat täydellinen vaihtoehto tuottamaan virtaa murskaimille, kuljettimille, betoniasemille ja muuhun kovaan käyttöön, joka vaatii käynnistykseltä paljon.  Pitkäaikaisen luotettavuuden parantamiseksi ankarissakin olosuhteissa molemmissa malleissa on vakiona  “heavy duty” -suoja roottorin ja staattorin käämeille.

Joustava polttoaineensyöttöjärjestelmä

Sekä 12 että 20 tunnin erilliset polttoainesäiliörungot tarjoavat 110 % nesteensyöttökapasiteetin. Tyhjennyshana on vakio-ominaisuus molemmissa malleissa.

Koska polttoaineen laatu ja säilytys ovat vuokrafirmojen pääasiallisia huolia, polttoainesäiliöiden rutiinihuoltotarkastuksia on lisäksi huomattavasti yksinkertaistettu kinnittämällä erityistä huomiota polttoainesäiliön puhdistukseen ja tyhjennykseen.

Kestävä kolmitieventtiili on saatavana lisävarusteena. Yhdistettynä ulkoiseen polttoaineensyöttöyksikköön järjestelmästä tulee mahdollisimman riippumaton/itsenäinen kokonaisuus.

Helppo ja turvallinen käyttö

Sähköiset valvontatoiminnot on suunniteltu vastaamaan korkeita turvallisuus-, luotettavuus- ja joustavuusvaatimuksia. Kaikki ohjaustoiminnot on ryhmitetty yhteen yhteiseen, helppokäyttöiseen ohjauspaneeliin, jossa helppolukuiset analogiset mittarit näyttävät ohjausjärjestelmän tärkeimmät parametrit yhdellä silmäyksellä.

Virtalähteen jalustassa on tukeva kiskoliitäntä, jossa on vakio-ominaisuuksina hyvin laadukas sähkösuoja ja säädettävä vikavirtarele. Monikäyttöinen maadoitusyksikkö on myös saatavana lisävarusteena.

Turvallinen ja helppo pääsy nostoankkuri- ja huoltoalueille on ollut etusijalla näiden uusien generaattorien suunnittelussa.

Uuden vaiheen IIIA-generaattorit – Vihreämmän tulevaisuuden puolesta

Ohjauspaneelien kokoonpanot: Molemmissa malleissa on vakiona digitaalinen ohjauspaneeli, jossa on valinnainen 50/60 Hz automaattinen kaksitaajuuskytkin. Näihin kahteen generaattoriin on lisävarusteena saatavana myös synkronointipaneeli maksimaalisen luotettavuuden ja joustavuuden takaamiseksi äärimmäisen tärkeässä käytössä.