PORAT


Katuporat

Doosan-katuporien suunnittelussa on painotettu suorituskykyä ja luotettavuutta, huolellinen iskuvoiman ja poran painon tasapainottaminen varmistavat tuottavuutesi nousemisen uudelle tasolle. BV-porissa on erittäin tehokkaat vaimentimet ja tärinänvaimennuskahvat, jotka tekevät käytöstä mukavaa ja turvallista. Tuottavuus paranee, kun käyttäjän riski altistua melulle ja tärinälle pienenee. Erinomaisen paino- ja tehokkuussuhteen ansiosta käyttäjä ei enää väsy niin helposti, ja tämä taas maksimoi käyttäjän työpanoksen. Porien uudenaikainen ja kestävä muotoilu, jossa on käytetty mahdollisimman vähän liikkuvia osia, parantaa luotettavuutta ja minimoi huoltotöihin käytettävän ajan. Sisäänrakennettu ilmatyyny vähentää tärinää ja suojaa sylinteriä ja mäntää vaurioilta, jos poraa täytyy käyttää ilman talttaa tai muita teriä.

Kallioporat

Kallioporamme on suunniteltu poraamaan erilujuisia materiaaleja (esim. betoni, graniitti, hiekkakivi, tiili, asfalttibetoni, etc.). Pora on tarpeeksi kevyt vaakaporaukseen, mutta tämä työkalu on silti hyvin tehokas porattaessa reikiä jopa 51 mm halkaisijalla ja suunnilleen 6 m syvyyteen asti. Sen kestävä muotoilu ja vertaansa vailla oleva suorituskyky varmistavat, että säilytät jatkuvasti kilpailukykysi. Saatavana sekä vakiomalli että tärinävaimennettu malli.

Iskupora

Tämä iskupora on hyvin monikäyttöinen työkalu, ja sitä voidaan käyttää monenlaisissa poraustöissä: seinät, perustukset, betoni, tietyömaat, louhokset, lyhyet räjäytysreiät, maanalaiset työt, viemärit, tunnelit ym. Käytön helppous on varmistettu optimoimalla työkalun painon ja iskutiheyden suhde, tehokkuutta silti unohtamatta.

Kuonahakut

Yleisiä käyttökohteita näille työkaluille ovat julkisivut, seinien ja lattioiden esityöt, karhennus, pienet purkutyöt (sementti, tiili, rappaukset, pinnoitteet), betonivalujen puhdistus, valumuotit, betonimyllyt ym. Niitä voi käyttää kiviteollisuudessa kaivertamiseen, mutta myös terästeollisuudessa purseenpoistoon, uunien puhdistukseen ja valujäänteiden poistoon. Edut: alhainen rekyyli, nopea työkalujen vaihto, EU-normien mukaisesti hiljainen.

Poravasarat

Vasaroita käytetään muurausrakentamisessa ja betoninpurkutöissä. Julkisissa töissä niitä käytetään enimmäkseen asfaltoinnissa, päällystyksien purkamisessa ja tiiviissä perustuksissa. Niillä voidaan porata sekä vaaka- että pystysuoraan, ja niistä on saatavana sekä perusmalli että tärinävaimennettu malli, joissa molemmissa on sisäinen voitelujärjestelmä.